DECORATIUNI

Afiseaza: 1-24 din 38 produse

 Filtre

Decoratiunile pentru copii Disney, o noua bucurie pentru cei mici  

 

Camera copilului este mai frumoasa cand este decorata cu personajele preferate: Hello Kitty, Disney Minnie Mouse sau Frozen (Elsa si Anna) sau Star Wars si Spider Man. Chiar si psihologii recomanda ca cei mici sa fie inconjurati de elemente familiare, personaje de desene sau basm care ii stimuleaza sa gandeasca creativ si le fac ziua mai frumoasa inca de dimineata.

 


Ce poate fi mai frumos pentru un copil decat sa aiba in camera sa un covor Hello Kitty, perdele cu Minnie Mouse si o perna cu Sofia? Sau o lenjerie de pat cu Soy Luna si o lampa de veghe de la Disney? Ei bine, pe toate le gasiti in exclusivitate pe MyKitty.ro, la preturi reduse si cu garantie oferita direct de catre producatori!

Pentru copii cu varsta intre 3 si 7 ani va recomandam sa alegeti o camera pentru copii Hello Kitty sau Minnie Mouse, personalizata inclusiv cu accesorii de bucatarie specifica varstei: set de pahare, suport farfurie, furculita si lingurita Hello Kitty.

Daca vorbim despre baieti, cana Star Wars sau lampa Darth Vader vor fi cu siguranta apreciate foarte mult.

Tot ceea ce va doriti pentru camera copilului poate fi ales de pe MyKitty.ro! Profitati de reducerile valabile in aceasta perioada si beneficiati de ofertele speciale pregatite pentru clientii nostri. Va rugam sa retineti ca  produsele noastre sunt originale, cu licenta, beneficiaza de garantie din partea producatorului si respecta normele de siguranta valabile in Uniunea Europeana.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!