PATINE CU ROTILE SOY LUNA

Descriere:

  1. Masuri:  32/33; 34/35; 36/37 si 38/39.
  2. Dimensiuni: 41x30x11cm.
  3. 4 roti din material PVC.
  4. Greutate: 1.2 kg.
  5. Varsta recomandata: + 6 ani.


O data cu mutarea familiei sale in Argentina, Luna isi imparte pasiunile intre dans, cantec si mersul pe role. Se bucura din plin de plimbari minunate pe patine cu rotile, pe faleza din Cancun.  Fara obstacole, fara munca si fara efort pe masura, Luna nu ar putea castiga concursurile pe rotile pe 4 roit la care participa. Si ce fetita nu si-ar dori sa zburde cu aceeasi gratie pe role Soy Luna? Cine nu si-ar dori, copil fiind, sa se bucure cu aceeasi placere de plimbarile pe care noi, ca parinti, i le putem oferi atat de usor? 

Actrita principala din serialul pentru copii “Soy Luna”, actrita mexicana de 16 ani Karol Sevilla, in rolul Luna, o adolescenta care este o cantareata si o dansatoare foarte buna, cu visul de a deveni un mare star. 

Cu determinare si entuziasm, Luna va dezvolta o pasiune noua pentru patinajul pe role, va descoperi astfel dansul pe role datorita caruia va cunoaste prieteni noi, va intalni prima ei iubire si isi va descoperi adevarata identitate. Patinele cu rotile folosite de Luna sunt la moda, iar un fan adevarat trebuie sa propria pereche de role.

Patinele cu rotile model Soy Luna se bazeaza pe un sistem cu 4 roti ceea ce le recomanda atat patinatoarelor incepatoare cat si celor experimentate.

Fii alaturi de Luna in marea ei aventura!


Cumparaturi fara griji!


"/>

Soy Luna PATINE CU ROTILE SOY LUNA

nou
265,00 RON
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 2 zile lucratoare

Cod Produs: SL84521-3435 Ai nevoie de ajutor? 021.314.09.35
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
<p><span style="font-weight:bold;">PATINE CU ROTILE SOY LUNA</span><br></p><p><b>Descriere:</b><br></p><ol><li>Masuri:  32/33; 34/35; 36/37 si 38/39.</li><li>Dimensiuni: 41x30x11cm.</li><li>4 roti din material PVC.</li><li>Greutate: 1.2 kg.</li><li>Varsta recomandata: + 6 ani.</li></ol><p><br></p><p>O data cu mutarea familiei sale in Argentina, <span style="font-weight:bold;">Luna </span>isi imparte pasiunile intre dans, cantec si mersul pe role. Se bucura din plin de plimbari minunate pe patine cu rotile, pe faleza din Cancun.  Fara obstacole, fara munca si fara efort pe masura, Luna nu ar putea castiga concursurile pe rotile pe 4 roit la care participa. Si ce fetita nu si-ar dori sa zburde cu aceeasi gratie pe role Soy Luna? Cine nu si-ar dori, copil fiind, sa se bucure cu aceeasi placere de plimbarile pe care noi, ca parinti, i le putem oferi atat de usor? <br></p><div>Actrita principala din serialul pentru copii “<a href="https://video.disney.ro/soy-luna">Soy Luna</a>”, actrita mexicana de 16 ani Karol Sevilla, in rolul <span style="font-weight:bold;">Luna</span>, o adolescenta care este o cantareata si o dansatoare foarte buna, cu visul de a deveni un mare star. <br></div><p></p><p><span>Cu determinare si entuziasm, Luna va dezvolta o pasiune noua pentru patinajul pe role, va descoperi astfel dansul pe role datorita caruia va cunoaste prieteni noi, va intalni prima ei iubire si isi va descoperi adevarata identitate. Patinele cu rotile folosite de Luna sunt la moda, iar un fan adevarat trebuie sa propria pereche de role.</span></p><p><span style="font-weight:bold;">Patinele cu rotile model Soy Luna</span> se bazeaza pe un sistem cu 4 roti ceea ce le recomanda atat patinatoarelor incepatoare cat si celor experimentate.</p><p><span style="font-weight:bold;">Fii alaturi de Luna in marea ei aventura!</span></p><p style="line-height:1.2;"><span style="font-weight:bold;"><br></span></p><p style="line-height:1.2;"><span style="font-weight:bold;">Cumparaturi fara griji!</span></p><p style="line-height:1.2;"><br></p>

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!