Trotinete copii

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Trotineta a devenit cel mai popular articol sportiv pentru copii

 

Decizia de a alege trotineta potrivită se va poziționa undeva între ușoara temere de a-i permite copilului să își asume riscuri și concomitenta dorință a celui mic de a-și dezvolta pe deplin abilitățile motorii. Trebuie să reții, totuși, că un astfel de produs reprezintă distracție împletită cu dezvoltare armonioasă, așa că merită din plin să achiziționezi o trotinetă pentru copii la preț avantajos de pe MyKitty.ro.
Mai mult decât atât, distracția se dublează cu trotinetele pentru copii de la MyKitty, pentru că pe micuți îl însoțesc la plimbare și personajele preferate! Copiii se vor bucura de trotinetele din oferta noastră, întrucât acestea au designuri cu Hello Kitty, Star Wars, Soy Luna, Minnie Mouse, prințesele Disney sau îndrăgitele personaje din Frozen!

Deși trotinetele pentru copii sunt un mod excepțional prin care cei mici se pot dezvolta armonios în aer liber, este firesc ca siguranța lui să fie pusă pe primul loc. De aceea, este indicat să completezi acest produs cu un echipament de protecție oferit de MyKitty, în ton cu designul trotinetei. Astfel, cel mic se va bucura de distracție în deplină siguranță, iar cei mari vor putea sta lipsiți de grijile părintești specifice.

Pe MyKitty.ro găsești trotinete pentru copii la prețuri avantajoase. Achiziționează-i micuțului tău cel mai versatil mijloc de transport!

În oferta noastră găsești trotinete de cea mai buna calitate pentru copii, cu 2 sau 3 roți. Comandă simplu și rapid de la Mykitty!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!